2014.12.05.
11:45

Írta: zsibárus

Leszel a barátom?

kiadvany-nyitolap3.jpg

Közösségi finanszírozás.
Crowdfunding. Kicksarter. Iniegogo. Hm? Ismerős?

Az egész úgy kezdődött, hogy Borival bevállaltuk, írunk egy blogposztot egy előadásról, ami a közösségi finanszírozásról szólt. Aztán közben eszünke jutott.. Pillanat, miért nem lehetne erről csinálni egy igazi crowdfunding kampányt? Így sokkal többet tanulhatnánk az egész témáról. Hát, csináltunk egyet.

nyitva5.jpg

Frendfánding - leszel a barátom?

A kampányunk célja 500 dollár összegyűjtése. Ebből a pénzből pedig jövőre kiadnánk egy csodálatos crowdfunding kézikönyvet. Ebbe a könyvbe  saját kampányunk alatt szerzett tapasztalatainkat, az ötletet adó előadást és interjúkat írnánk le. Az interjúkat olyan hazai sikeres csapatokkal tartanánk, akiknek már volt sikeres (vagy akár sikertelen) crowdfunding kampánya, így első kézből tudnánk meg komoly információkat a témáról. Célunk, hogy a kiadvánnyal olyan kreatív magyar alkotókat segítsünk, akik közösségi finanszírozás segítségével szertnének pénzt gyűjteni ötletükhöz.

blog_4.jpg

A finianszírozók pedig a pénzért cserébe izgi jándékokat kapnak!

perkok.jpgTámogassatok itt és szeressetek minket itt! Legyél te is a barátunk! ;)

 

--UPDATE--


2014. december 25-én, az összeg összegyűlt! Éljen! Juhú, szóval most belevetjük magunkat az interjúzásba és a szövegírásba/illusztrálásba/tördelésbe/nyomtatásba!

Szólj hozzá!

Címkék: kampány támogatás crowdfunding indiegogo frendfánding közösségifinanszírozás

A bejegyzés trackback címe:

https://limlomdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr886934923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása