2014.04.03.
17:00

Írta: zsibárus

Ratemyspeech!

founding_ratemyspeech.jpg

A Rate my speech egy baromi izgalmas startup, amibe nemrég csöppentem bele.

lanerpagejpg.jpg

Tegye fel a kezét, aki még sose nézett nyálcsorgatva TED videót, vagy nem volt legalább egy olyan tanárja, akinek az előadásain egyszerűen nem lehetett unatkozni... Egy jó előadásban rendkívül sok erő rejlik és nagyon nehéz ilyen előadaói szintre eljutni.

A Rate my speechnél azt szeretnénk elérni, hogy mindnekinek lehetősége legyen arra, hogy fejlessze előadói képességeit. Létre szeretnénk hozzni egy online közösséget, ahol a felhasználók megoszthatják előadásiakat és pontos szempontrendszer alapján értékelhetik egymást. Így kapva pontos, konstruktív visszajelzéseket egymástól.

Amúgy nemrég bejutottunk a Startup Saunába és a Startup Springen is bekerültünk a 10 legjobb közé. Most indítottuk el facebook oldalunkat, ami nemsokára tele lesz izgalmas tartalommal és érdeklődők tömkelegével, szóval ne maradj ki.. ;)

hiw2.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: web startup webdesign ratemyspeech

A bejegyzés trackback címe:

https://limlomdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr516090185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása