2014.10.24.
23:34

Írta: zsibárus

4,5 furcsa dolog az ösztöndíj alatt

Ezt a poszot elolvashatjátok a Bridge Budapest oldalán is, de miért is tennétek, ha már úgyis itt vagytok!?

Úgy gondoltam, első hetem összefoglalásaként összegyűjtök néhány dolgot, amik a legjobban megleptek a városban, vagy a Ustream irodában.

caleidoscopecity.jpg

4. Kaleidoszkóp város

San Francisco rendkívül sokszínű város, egy környék képe pedig szinte egy-két utcával arrébb is drasztikusan tud változni. Míg az üzleti negyedben rendezett öltönyösök és óriási felhőkarcolók mellett sétálgatsz, egy utcával melletted már kínai bácsik szárított csirkék közt mahjongoznak a kínai negyedben.

dogskicsi.png

3. Kutyák az irodában!

Első napomon a Ustreamnél talán a kutyák leptek meg leginkább. A Ustream egy kutyabarát iroda. Mindenki elhozhatja kedvencét, hogy az ne legyen egyedül otthon. Hipercukiság.

cardskicsi.png

2. Kártyák és kártyák és jé, megint kaptam egyet 

Életemben nem járkáltam még ennyi kártyával a zsebemben! Van dombornyomott, feltölthető, lehúzható, csippegős beléptetős, engedményadós, gatyáratűzhetős liftindítós. Néha teljesen összezavarodom miattuk.

 

1. Uristennn mármegint egy idegen beszél hozzám!

Mindegy, hogy hamburgert veszel, vagy metróra vársz, valaki beszélgetni fog veled. Az otthoni semleges, visszafogott párbeszédeknek viszont nyoma sincs. Nincs "Szép időnk van ma." vagy "Nahát megint késik a busz." van helyette: "Tetszik a hajad." "Miért van rajtad téli kabát?" „Mit csinálsz itt?” "Tetszik a pólód."  "Honnan jöttél?” "Oh ezt én is imádom, hol vetted?" "Lefotózzalak?"

 +0.5 Gyula a tárgyalóban

kcsigyula.png

 Nem, nem, no comment.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kutyák ösztöndíj élmények ustream bridgebudapest agyuladeszörnyű

A bejegyzés trackback címe:

https://limlomdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr276830513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása