2015.03.11.
17:50

Írta: zsibárus

Márciusi molyolások

macik_1.jpg

Itt egy kis gyors ízelítő a márciusi szöszmötöléseim egy részéből. Egy sorozatot tervezek készíteni, az első eleme el is készült, majd jövök még az ápdétekkel, ha megszületnek a többiek is. 

Szólj hozzá!

Címkék: maci rajz karakter hendméd égbemenetel

2015.02.12.
12:19

Írta: zsibárus

Egy kis nagyarculat

front_business_card1.jpg

Az alábbi arculatterv februárban készült egy magánmegbízás keretében. Érdekes kihívás volt, mert általában nem szoktam ilyen elegáns és komoly hangulatú dolgokat tervezni, szóval már az első megbeszélésen nagyon érdekelt a dolog. Az arculat megszületett, most már teljesen publikus, úgyhogy megosztom veletek itt is.

Szólj hozzá!

Címkék: logó print tipográfia arculat pénzügyi tanácsadó Curgai

2015.01.29.
14:14

Írta: zsibárus

Igen, ezt a videót meg kell nézned!

Luca in Wonderland - Bridge Budapest aftermovie by Luca Morovian from Bridge Budapest on Vimeo.

Éljen! Elkészült a San Fransiscói élményeimet bemutató videóm! Jó ideig elszöszöltem a vágással, de azt hiszem elégedett vagyok a végerdménnyel, remélem nektek is tetszik...

Szólj hozzá!

Címkék: videó ösztöndíj sanfrancisco élmények bridgebudapest

2014.12.05.
11:45

Írta: zsibárus

Leszel a barátom?

kiadvany-nyitolap3.jpg

Közösségi finanszírozás.
Crowdfunding. Kicksarter. Iniegogo. Hm? Ismerős?

Az egész úgy kezdődött, hogy Borival bevállaltuk, írunk egy blogposztot egy előadásról, ami a közösségi finanszírozásról szólt. Aztán közben eszünke jutott.. Pillanat, miért nem lehetne erről csinálni egy igazi crowdfunding kampányt? Így sokkal többet tanulhatnánk az egész témáról. Hát, csináltunk egyet.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány támogatás crowdfunding indiegogo frendfánding közösségifinanszírozás

2014.11.03.
11:42

Írta: zsibárus

Airbnb, szeretlek!

airbnb2.png

Ezt a posztot elolvashatjátok a Bridge Budapest oldalán is!  (De miért is tennétek, ha már úgyis itt vagytok!?)

Igazából nem tudtam, hogy mire számítsak mikor a Townsend street és a Brannan street között kóboroltam este fél hétkor, hogy megtaláljam az Airbnb irodát. Egy meetupra indultam, de nagyon kíváncsi voltam a helyszínre is. Gondoltam, olyasmi lesz, mint a Ustream, csak nagyobb. Végül is, tényleg nagyobb volt..

Szólj hozzá!

Címkék: iroda sanfrancisco meetup élmények airbnb hooked HQ

2014.10.26.
10:54

Írta: zsibárus

Csecsebecsék és szagos mütyürök

Ezt a posztot elolvashatjátok a Bridge Budapest oldalán is!  (De miért is tennétek, ha már úgyis itt vagytok!?) Amúgy ez a poszt már jó rég született, de próbálom pótolni a lemaradásaim...

Szóóval íme néhány érdekes, szerintem említésre méltó, inspiráló, innovatív kezdeményezés, ötlet, melyekre az első pár hét alatt leltem utazásom során.

 

Valencia Street 826 – Kampók és szonettek egy helyen

 post2_pirates.jpg

Igazából az egész úgy kezdődött, hogy délután öt volt és kedd és én fáradt voltam és a Ustreamben ültem és elkezdtem TED videókat nézni. Mac Barnett előadását hallgattam meg, aki sok mindenről beszélt, többek között arról is, hogy San Franciscóban nehéz bálnát tartani és hogy a Valencia Street 826-ban van egy kalóz bolt.

Szólj hozzá!

Címkék: startup múzeum valencia maker ted kalózok bridgebudapest

2014.10.24.
23:34

Írta: zsibárus

4,5 furcsa dolog az ösztöndíj alatt

Ezt a poszot elolvashatjátok a Bridge Budapest oldalán is, de miért is tennétek, ha már úgyis itt vagytok!?

Úgy gondoltam, első hetem összefoglalásaként összegyűjtök néhány dolgot, amik a legjobban megleptek a városban, vagy a Ustream irodában.

caleidoscopecity.jpg

4. Kaleidoszkóp város

San Francisco rendkívül sokszínű város, egy környék képe pedig szinte egy-két utcával arrébb is drasztikusan tud változni. Míg az üzleti negyedben rendezett öltönyösök és óriási felhőkarcolók mellett sétálgatsz, egy utcával melletted már kínai bácsik szárított csirkék közt mahjongoznak a kínai negyedben.

Szólj hozzá!

Címkék: kutyák ösztöndíj élmények ustream bridgebudapest agyuladeszörnyű

2014.09.27.
00:13

Írta: zsibárus

Teleportálás San Franciscóba

bridgeb2.gif

Azt még nem igazán fejeztem be, hogy mi történt a BridgeBudapestes jelentkezésemmel... No az történt, hogy bejutottam a 6 szuper x-men közé, akik kiutazhatnak, szóval most épp kint ülök a Ustream San Francisco-i irodájában! (Illetve bent ülök.) Ehhez még nyáron teljesítenem kellett néhány további feladatot, például volt egy áramszünetes-internetelszállós skype interjúm és egy teleportációs eszköz megtervezésének felelősségteljes feladatát is magamra kellett vállalnom, erről alább láthattok képeket.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás sanfrancisco portal teleportáció ustream bridgebudapest idreamido

2014.09.24.
23:32

Írta: zsibárus

!gen

igen_latvany1blog.png

Juj, nagy elmaradásokkal küzdök, de próbálom behozni. Szóval legutolsó projektem: az !gen innivátorképző új arculatának megtervezése. Beszéljenek helyetem a képek, a webdesignt pedig jobban körbeszaglászhatjátok itt.

Görgessetek, aki kitartó, a végén cuki gifet lel.

Szólj hozzá!

Címkék: webdesign kreater flatten !gen innovativgeneracio

2014.04.27.
22:46

Írta: zsibárus

Hellobello - jófejek

coverr3.jpg

Nemrég adtunk a le egy tendert, amihez többek között fejeket is kellett készítenem. Egész ártatlan kis szöszmötölésnek indult, de végül aztán annyira beleszerettem a figurákba, hogy gondoltam kiteszem őket ide is.

Szólj hozzá!

Címkék: cuki fejek vektorgrafika hellobello flatdesign