2012.05.13.
13:49

Írta: zsibárus

Tintadinasztia

néni1.gif

 

Katt után még egy kép és egy kis mese.

 

íjj.gif

Na jó, ez egy hosszú történet igazából... Az első képen az egyik (anyai ágú) ükmamámat láthatjátok, aki botanikus volt, de feledékenysége miatt mindig kidöglöttek a növényei. A másodikon pedig egy nagyon távoli ősöm, Hildegard látható, aki akkoriban a világ legjobb nyilasa volt. (De komolyan, még Robin Hoodnál is jobb volt.) Csak sajna sose lőtt, mert nem tudta eldönteni, mire célozzon. Szomorú. Hát ennyit a tragikus sorsú felmenőimről, a családfám további tagjait még kutatom.

3 komment

Címkék: család rajz karakter

A bejegyzés trackback címe:

https://limlomdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr424499293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszikutya 2012.06.14. 18:46:59

Az ükmama ikertestvére, Marigold pedig a hűtőm ajtaján lakik, és évek óta köti azt a nyamvadt karácsonyfát... lehet nem ártana, ha találkoznának végre a kedves rokonok;)

zsibárus 2012.06.14. 19:03:47

:D :D Marigold! Ó igen, ő is egy tragikus ős, örök kötögetésre kárhoztatva.. Lehet, hogy szeptembertől kiragasztom őket egymás mellé :D
süti beállítások módosítása